Настани
Принт

Настани

КРАШ И ERASMUS+ (30.09.2017.)

Ви пренесуваме дел од одличната атмосфера на прославата за јубилејот 30 години Erasmus+ кој се одржа на 30ти септември во Градски Парк-Школка каде Краш беше поддржувач на истата! Многуте насмевки и слатки моменти со производите на Краш беа вистинско уживање :)

повеќе
Пакомак и Краш АКЦИЈА Играоница Kikimania Gdje smo Прегратка на дар