За нас
Принт

Краш

Генерации на потрошувачи безмалку цело столетие уживаат во богатата понуда на најразновидни Крашови слатки производи. Од почеток на производството во 1911 година, па се до денес, Краш подеднакво го развива производството на сите три групи кондиторски производи - какао производи, кекси и вафли и бомбонски производи.
Долгогодишната насоченост кон производство на оригинални, висококвалитетни производи и исполнувањето на желбите и потребите на потрошувачите му обезбедија на Краш водечка позиција како кондиторски производител во регионот.
За Краш најдобро зборуваат неговите брендови како Бајадера, Гриотте десерт, Дорина чоколада, Животинско царство, Домаќица, Наполитанки, Кики и Бронхи бомбони, и останатите производи кои им се добро познати на многубројните потрошувачи.
Целокупното производство е организирано во согласност со светските кондиторски стандарди, при што се исполнуваат и најстрогите барања за постигнување на висок квалитет.

Правила на НИ НИКОЈ КАКО ТИ [pdf 242,2 kB]
Пакомак и Краш ЖЦ календар АКЦИЈА Новогодишни пакетчиња 2017/18 Играоница Kikimania Gdje smo Прегратка на дар Новогодишно-божиќна програма на Краш